ING Bank – Open Tuinen Dagen

 ing-groep-lg-svg-197

3D geprinte miniatuur standbeeldjes en live 3D printdemonstratie

Tijdens de Open Tuinen Dagen hadden bezoekers van de ING Bank tuin de kans om een 3D geprint miniatuur standbeeldje te winnen. Daarnaast organiseerde 3Dwergen een live 3D printdemonstratie voor ING Bank om een extra beleving toe te voegen aan de standbeeldententoonstelling in de tuin.

Standbeeldententoonstelling van Eja Siepman van den Berg

Tijdens deze dagen heeft Eja Siepman van den Berg in deze tuin haar sculpturen getoond vlakbij de fantastische 150 jaar oude moeraseik. Eja Siepman van den Berg is sinds 1974 werkzaam als beeldhouwster, en haar werk is in de afgelopen jaren twee keer bekroond met een prijs: de Charlotte van Pallandt-prijs (1978) en de Prix de Rome-prijs (1967). Haar werk bestaat uit marmeren, bronzen, stenen en kunststof torso’s. De sculpturen zijn van een figuratieve abstractie waarbij ledematen ontbreken.

ING Bank tijdens de Open Tuinen Dagen

Tuinen van particulieren en instellingen die normaal gesloten zijn voor het grote publiek, waren op 20, 21 en 22 juni 2014 toegankelijk voor bezoekers die een impressie wilden krijgen van de architectuur en aanleg van de tuinen daterend uit de 17e eeuw. De tuin van het pand Herengracht 580 was tijdens de Open Tuinen Dagen ook weer open voor het publiek. Op dit adres is de ING Bank al sinds 1922 gevestigd.

  • Cliënt: ING Bank corporate
  • Taken: 3D scanning, 3D printing, live demonstration
  • Website: www.ing.com