Houten kraamcadeau met naam voor uw medewerkers of collega’s

Voor 3Dwergjes ontwierp Nanning een houten blokkendoos die met een kindernaam en geboortedatum persoonlijk gemaakt kan worden. Leuk als kraamcadeau voor uw collega of medewerker!

De blokkendoos kan eerst als decoratie in de kinderkamer gebruikt worden. Daarna is het leuk voor een kind om mee te spelen. Eerst ziet hij of zij alleen de complexe vormen en wordt de fijne motoriek getraind. Later herkent het kind waar de eerste letter in moet en leert het zijn of haar naam schrijven.

Reacties van klanten

Resa: 5 sterren

“Ik heb 2 hele mooie houten blokkendozen met naam besteld. Deze zijn echt heel mooi geworden, ondanks dat onze zoon zijn naam 7 letters had. Het is toch mogelijk gemaakt! Wat ik echt heel fijn vind. De service is heel goed. Ook werden ze ruim binnen de 2 weken geleverd, dus voor onze zoons verjaardag en volgende week voor onze dochter haar verjaardag. Al met al een aanrader!”


Jolanda: 5 sterren

“Super leuk kraamcadeau. Ik ga mijn nichtje er blij mee maken. Zeer vriendelijke en snelle en nette aflevering. Heb je vragen, ze worden netjes en snel behandeld! gewoon een aanrader! De mensen die ik het tot nu toe heb laten zien, vinden het allemaal een super cadeau!”

dineke: 5 sterren

“Dit kraamcadeau ging mee naar Duitsland als cadeau bij de doop van een kleinzoon. Het oogstte alom bewondering. Het “handwerk” werd zeer gewaardeerd.”

Sonja: 5 sterren

“Een geweldig kraamcadeau de blokkendoos met naam, heel persoonlijk en uniek! Ook enorm tevreden over de webwinkel en afhandeling van de bestelling, super!”